tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuun ensimmäinen

Tästä alkaa Mötömaan joulunodotus. Päätin toteuttaa tänä vuonna täällä ja Mötömaan facebook-sivuilla joulukalenteri-tyyppisen postaussarjan. Ihan joka päivä ei välttämättä uutta luukkua tule, mutta siihen pyritään. :) Mukana voi olla itse tekemää, lasten kanssa tehtyä, kavereiden juttuja, joululahjavinkkejä, tuunausjuttuja ja ihan kaikenlaista. Osa on myös myytävänä, varsinkin heti tässä alkukuusta, jotta kerkeää vielä postittamaan saajalleen.



Ekassa luukussa on vaihtoehto perinteisille tonttulakeille. Monella kangaskaupalla on valikoimissaan ihania jouluvärisiä ja -kuosisia trikookankaita. Surautin kankaista iloiset tonttulakit, joissa on alareunassa resori antamaan säätövaraa. Lakit ovat käyttöiältään siis pitkiä ja pysyy päässä vauhdikkaammassakin tonttuilussa. Pienempi koko on  sopiva n. 1-5 -vuotiaille, isompi koko 6-vuotiaasta eteenpäin. Isompi koko mahtuu jopa minun 57cm:n päähäni. :) Lakin hinta on 11€ sisältäen postituskulut. Jos haluat ostaa tällaisen tai kysellä lisätietoja, laita sähköpostia osoitteeseen: ceraci@gmail.com .

Ja sitten vaihtoehdot:

1.  Pallura, pieni koko, hopeisella tai kultaisella kulkusella


2. Pikkuhiutale, pieni koko, hopeisella tai kultaisella kulkusella


3. Jääkukka, pieni koko, hopeisella tai kultaisella kulkusella


4. Raita, pieni koko


5. Luminen metsä, pieni koko


6. Pallura, iso koko


7. Jääkukka, iso koko


8. Raita, iso koko



Joitain kuoseja on vielä kankaanakin jäljellä, joten kannattaa kysäistä, jos ei kokoa löydy mieleisessä kuosissa. Myös pienempiä tai isompia on mahdollista tehdä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti