maanantai 22. helmikuuta 2016

Pehmolapaset

Ulkona tupruttaa lunta. Mukava alku hiihtolomaviikolle. (Meillä ei kylläkään lomailla, sillä itse olen kursseilla. Tästä johtuen myös lapset ovat päivähoidossa.) Tänä talvena ei ainakaan täällä etelässä ole ollut liikaa lunta. Pakkasjakso oli ja se sitten olikin kylmempi kuin hetkeen. Silloin piti tehdä jo pikana tyttärelle rukkasten alle lämpöiset aluskäsineet. No, ei sitten kerinnyt niille pakkasille valmiiksi (onneksi niitä oli ennestään jo muitakin lapasia). Nämä pääsevät kyllä varmasti keväämmällä käyttöön, jos ei enää aluslapasina tarvita.


Lapaset on tehty Dropsin ihanan pehmoisesta alpakkabukleesta. Tästä langasta pitäisi kuulemma saada kaulahuivi ja pipokin. No, kyllähän sitä tuonne jäi, joten eiköhän asustesetti täydenny jossain vaiheessa.


Malli ihan täysin omasta päästä soveltamalla fiiliksen mukaan. Tein pitkät varret, joten saa taitettua tai sitten suorana suojaamaan ranteita pidemmälle. Koko on juuri sopiva tuollaisen melkein neljäveen käteen ja langan menekki n. 22g.

Ei pitäisi enää sormet palella vaikka vielä tulisi uudet paukkupakkaset tälle talvelle. Alpakka on kyllä mukava materiaali. Lämmintä kuin mikä eikä kutita niinkuin lampaanvilla joillakin.

Hyvää hiihtolomaviikon jatkoa lomalaisille ja tsemppiä työn tai opiskelujen parissa ahertaville! Otetaan nyt kaikki irti talvesta, kun on siihen mahdollisuus. :)


P.S. Lisäsin Instagramnappulan tuohon sivupalkkiin. Sinne tulee kaikenlaisia räpsyjä Mötömaasta. Käykäähän kurkkaamassa. ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti