tiistai 24. helmikuuta 2015

Joululahjaksi ommeltuja

Lisää ennen joulua valmistuneita. Viime vuonna päätin, että teen joululahjat itse. Ja aloitan ajoissa niiden tekemisen. Hah! Ei onnistunut. Osan sain kuitenkin tehtyä itse, mutta valmistuivat aivan viime tinkaan. Tässä on muille kuin omille ipanoille valmistuneet joululahjukset.


 128cm perustunika. Kaava kaverilta ja kissatrikoo Majapuulta.


110cm paita, kaava on joku Ottobren peruspaita. Kangas joustocollegea Majapuulta. Tämän hihoista tuli vähän hassun pitkät, kun unohdin lyhentää niitä. Kaavassa oli käännevarat ja minä lisäsin siihen vielä resorit. :D Sopii kuulemma silti hyvin päälle.


Pipot sisaruksille. Kankaat joustofroteeta. Maatuskat ovat Majapuulta, autot Metsolalta. Jokaiseen aplikoitu vielä heijastin, että näkyy pimeällä.


Näitä paitoja tein kaksi. Toinen meni miehelleni, toinen veljelleni. Tietsikkakangas Majapuulta ja kaava kaverilta.


Naisten t-paita meni ystävälleni joululahjaksi. Hän on lohisfani, joten kankaaksi valikoitu tämä lohistrikoo Majapuulta. Kaava on muokattu jostain Ottobren naisten trikoopaidasta.

Omille ipanoille tein myöskin mekon ja paidan, mutta kuvat niistä vielä puuttuvat. Tulevat sitten myöhemmin.

Ja täälläkin tiedoksi: olen perustanut Mötömaalle myös Facebook-sivun. Sivu löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/motomaa, tule tykkäämään. :) Sinne päivittyy todennäköisesti myös jotain pikkujuttuja ja pikaräpsyjä, joita ei blogiin päädy.

2 kommenttia:

Brenna kirjoitti...

Pitää laittaa muistiin toi näppäimistökangas jos joskus teen jotain omalle nörtilleni! :D

Ceraci kirjoitti...

Sitä saa myös sinisenä joustocollegena. ;)

Lähetä kommentti