tiistai 10. maaliskuuta 2015

Siivet pikkulinnuille

Nämä siivet on tehty pikkulinnuille, 2-5 -vuotiaille. Tai no, eihän nuo nyt ihan niin pikkuisia enää ole. Ehkä sellaisen variksen kokoisia, kun värimaailmakin viittaa hiukan sinne suuntaan.


Koulukaverini kanssa otimme vastaan projektin tehdä lasteni päiväkotiin roolivaatteita. Päiväkoti on uusi, ollut toiminnassa vasta reilu pari vuotta, eikä siellä ihan hirveästi ole vielä roolivaatevarasto kertynyt. Niinpä tartuimme härkää sarvista ja aloimme tehdä niitä.


Nämä siivet ovat vain yksi osa ja tällä viikolla valmistuu loput. On nimittäin pakko. Tämä projekti on samalla näyttötyömme ja ensi maanantaina on raportin palautus ja torstaina itse näytön esitys. Kiireeksi pistää, mutta eiköhän me tästä valmista saada. :)


Esittelen kaikki asut sitten, kun ne ovat valmiita ja kuvattuja. Nämä kuvat ovat muuten valokuvauskurssilla harjoituksena otettuja. Opettaja toi mukanaan ihan oikeita studiosalamoita ja niitten kanssa sitten opettelimme ottamaan kuvia.

P.S. Olethan muistanut käydä tykkäämässä Mötömaan facebook -sivusta, kun 50 tykkääjää menee rikki (eli aika pian), järjestetään siellä jotain pientä arvontaa. ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti