tiistai 24. maaliskuuta 2015

Vauvakutsuilua

Järjestimme yllärinä rakkaalle ystävälleni vauvakutsut. Ja tietenkin halusin ommella jotain lahjaksi.

En ole koskaan kokeillut vielä bodyn ompelua, joten eräänä kauniina päivänä päätin, että nyt on hyvä hetki. Eikä se nyt oikeasti sen vaikeampaa ollut kuin minkään muunkaan vaatten ompelu, vaikka olin sitä etukäteen kammoksunut. Kankaana PaaPiin harmaata raksua ja reunan kanttaukset ruskealla resorikaitaleella. Nepit on normaalineppejä pienempiä, Karnaluksista hankittuja. Vauvan sukupuolta ei ole tiedossa, joten pyrin mahdollisimman unisex-tyyliseen ratkaisuun värien valinnassa.


Kaava on Ottobrestä joku kietaisubody, mutta en enää muista mistä lehdestä. Koko 62cm.

Housujen kaveriksi tein ruskeasta velourista pöksyt omalla kaavalla (jota ei ole vielä kenellekään kokeiltu, odotan siis kokeilukappaleen syntymistä :D). Housujen koko n. 68cm.


Lisäksi surautin nipun liivinsuojia omien lasten vaippaompeluksista jäljelle jääneistä tilkuista ja kankaista. Ulkopintaan tuli pulia ja imumateriaaliksi kaksi kerrosta bambufleeceä. Osassa kaksi kerrosta on koko alalla, osassa toinen kerros on pienempi ympyrä keskellä, jolloin suojasta tulee littanampi reunoilta ja näinollen huomaamattomampi.Lisäksi tein vaippakakun pikkuisista vaipoista. Vaippakakku oli koko porukalta. Sisällä on tornia pystyssä pitämässä tuttipullo.Tällaisia juhlia ja lahjoja on niin kiva tehdä. Nyt vain odottelemaan vauvelin syntymää, niin pääsee lisää tehtailemaan pikkuruisia lahjoja.

Lopuksi vielä muutama fiiliskuva kutsuilta. :)
0 kommenttia:

Lähetä kommentti